fredag 30 september 2011

Mina prylar

Gud va trött jag är idag, och massa sjuk. Hatar att vara sjuk och gå till skolan men måste man så måste man. Jag har tänkt lite och jag hatar verkligen våran lägenhet, den är alldeles för liten för oss två. Men om jag kanske tänker på dom saker jag gillar med den så kanske det känns lite bättre? Svaret är nej. De enda sakerna jag gillar med lägenheten har ingenting med själva lägenheten och göra, det är bara våra möbler och prylar. Kan visa upp mina favorit-saker med vårat boende iallafall.

Först och främst vill jag visa upp mitt superfina armband som jag fått av mamma och pappa.





Här kommer några av mina favorit grejjor då:

Min datamus och musmatta

Våran Buffy/Angel hylla och våran älskade puppet av Angel, kostade 1000 spänn.

Wow-spelen

Wow-böckerna, en bok saknas tror jag, T håller på och läser den.

Min älskade fönster häng ljus grejj.

Det må se rörigt ut men det är så jag vill ha det, älskar våra skor :)


Det var allt för nu, nu ska jag gå och sminka mig, ringa ett samtal, laga mat sen bege mig till skolan.
Pusshej.

Godmorgon/godnatt världen

Gud va dålig jag har varit på att blogga, men till mitt försvar så har jag en bamse stor förkylning och slöar bara framför datorn hela dagen, tror inte ni skulle vara så intresserade av att höra om mitt kära sims spelande. Jag borde sluta spela det idiotiska spelet, men efter cirkus tio år tillsammans så är det svårt att låta bli.

Imorgon/idag har jag skola, 14.20. Har en slags novell-diskution som vi ska göra, hoppas jag kan läsa mina fem rader utan att hosta ihjäl. Det är viktigt att gå i skolan, så jag går även om jag är sjuk. Sen vaknar jag säkert med 57 graders feber imorgon. Då är jag död.

Jag måste se till att få tag i mitt övningskörningstillstånd så jag kan börja köra. Kanske borde börja med teorin så länge? Jag kanske borde vara mer som T och faktiskt ta ansvar. Nej jag tror jag struntar i det :).

Jag längtar oerhört mycket tills vi ska till Ullared med bästa Erika och Sebastian!!!! Kommer bli galet kul! Måste skriva mer på inköpslistan! Önskar bara att jag hade mer pengar. Well, well.

See you tomorrow/ later this day.

torsdag 29 september 2011

Projektarbete

I bakgrunden hör jag T's dator låta. Han tränar körkort och har skaffat ett program till att göra det med.

Och jag sitter här och gör inget, kanske också borde öva? Men jag har så mycket att tänka på att det bara skulle gå in i ena örat och ut i andra. Så det känns inte så bra att öva det just nu.

Jag har suttit och funderat på ett Projektarbete, ja det är dags för mig att börja med det, men vad ska jag göra? Är det någon som har ett förslag? Jag har haft några idéer, men dom suger. Jag vill ju göra något som är både roligt, informativt, och nyttigt. Hur fan ska man kunna göra något sånt?

Idag börjar min frivilliga bild iallafall, får se om jag orkar gå eftersom förkylningen plågar mig och jag vill gå till skolan imorn utan att kollapsa. Längtar tills efter lunch, för då får jag ta en Zyx till. Så smärtan försvinner en stund.

Jag har också fixat så att man kan kommentera på bloggen utan att vara medlem, well done.

Hoppas ni dessutom gillar min lilla nedräkning på vänster sida. Vi ska till Ullared!!! Och jag tänker åka oavsett hur sjuk jag är, cuz' I made a promise, mr. Frodo, a promise, and I intend to keep it.

onsdag 28 september 2011

T, Målning och hästen

Nu börjar den här dagen lira mot sitt slut och jag har verkligen gjort det bästa av den. Har spelat sims, lagat spagetti och köttfärssås, kollat på Rules Of Engagement sen så åkte vi hem till mamma och pappa, där fikade vi sen gick jag och mamma ut i stallet och gjorde iordning Spice. Sen gick jag ut och red på henne, 45 minuter cirkus. Hon är så underbar, 3 år och värsta stjärnan.

Sen så ska jag visa upp bilden jag blev klar med igår kväll. En akvarell målning som jag gjort.

Målningen. "Not a single blue star on the cloudy sky".

Min drog när jag är förkyld!

Älsklingen softar lite framför datorn.

Spice ville helst ha mat och inte bli fotograferad så det var svårt att få till en bra bild.

Nackspärr och andra saker som gör ens liv surt.

Imorse vaknade jag med en hemsk smärta i nacken. Gissa vad? Jag har nästintill nackspärr, jag kan röra nacken åt det hållet men det gör ont som bara den. T har tillochmed masserat den axeln som det sitter i, men det blev tyvärr inte bättre.

Jag har dessutom en förkylning som har varit på g i flera veckor. Nu verkar det som att den bryter ut med hostan i sin hand så jag får knapra Zyx till ett fördärv.

Nu har vi precis ätit frukost så nu ska jag spela sims en stund. Känns konstigt att sitta vid min stationära dator nu, har inte suttit vid den på flera flera veckor. Laptoppen i mitt hjärta.

Jag har inga fler läxor den här veckan för jag har redan gjort klart dom, känner mig så jävla duktig. Det är faktiskt kul att gå i skolan, jag har saknat det.

Tänkte i eftermiddag lägga upp ett inlägg om mina favoritsaker, får se om det blir av.

Sen har jag dessutom gjort en ny akvarell, och även den kommer upp idag!

Hejdå så länge!

tisdag 27 september 2011

Mozarella


Idag vaknade vi i tid, jag skyndade mig och gjorde mig klar för att hinna spela lite sims innan jag började skolan. Väl i skolan så gick det jättebra, började en gruppuppgift med en tjej i klassen. Vi blev även klara med uppgiften, jag visade också upp min färdiga uppsats. Så nu har jag inga uppgifter tills vecka 41 tror jag, så det känns bra.

Efter lektionen var slut så gick vi till Apoteket för jag behövde köpa Zyx, för jag har ont i halsen. Sen gick vi och handlade lite saker vi saknade hemma. 

Hemma så lagade jag mat. Mozarella-fyllda köttfärsbiffar med pressad potatis och champinjon-sås. Det var supergott!

Nu ska jag spela lite sims sen så ska jag diska lite.

Ha en bra dag!

måndag 26 september 2011

Första utskicket klart.

Yes sir.

Jag har äntligen skrivit klart första utskicket på min engelska uppgift som var en uppgift där man ska argumentera för ett ämne eller mot ett ämne, jag tycker att jag lyckades ganska bra och arbetet ser väldigt städat och fint ut. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte fått hjälp av Tobias. Men han var mest stöd/stavnings och formulerings hjälp.

Jag skrev om piratkopiering. Jag är en ren och kär pirat. Så det kändes som att det var ett passande ämne för mig.

Nu ska jag roa mig genom att spela lite sims när jag varit så duktig och gjort klart läxan.

Tänkte bara säga att hyllningstalet som jag skrev gav mig VG+. Väldigt lycklig Bea.

Snooooze

Imorse stod alarmet på 09.00, men jag vaknade för kanske tjugo minuter sen, tryckte på snooze alldeles för många gånger, sen råkade jag stänga av larmet helt! Det kanske inte var så bra, men som tur är har jag ju T, som vaknar och är jättepigg direkt, och som tvingar upp mig, vi är som gjorda för varandra.

Nu ska vi strax äta frukost, sen ska jag göra mig iordning för jag har ju skola idag. Svenska C. Hyllningstalet ligger utskrivet bredvid mig och det känns som ett jättebra tal.

Ha det fortsatt bra idag!

söndag 25 september 2011

cam-hälsning


T och jag har skaffat hela Rules Of Engagement så nu kollar vi på den. Men vi ska bara se några avsnitt eftersom CSI: NY börjar sen.

Pusshej!

Förvälla, tralala

Nu har jag börjat förvälla det sista av svampen jag plockade för ett tag sedan. Skönt att bli av med det tillslut men nu vill jag ut och plocka mer! Svamp är ju så gott och det är bra att ha lite i frysen och plocka fram i vinter.


Nu kollar jag och älsklingen på Partaj på femman medans det står och puttrar i köket. Mitt hyllningstal är klart så nu har jag en mindre sak att tänka på.

Jag hoppas att ni får en fortsatt bra kväll, för det kommer jag iallafall få :)

Work in progress

Idag har jag och T varit med syrran i Örebro, vi har sprungit runt och shoppat, inget till mig idag. Sparar mig till Ullared. Sigrid var väldigt nöjd idag så det var jättekul att vara moster, men det är det alltid. 

Nu sitter jag och skissar klart på bilden under, ska snart dra på lite akvarell på den eftersom akvarell är min nya favorit. Men först ska läxa skrivas, disk diskas och svamp rensas. Stressigt värre på kvällen. 

Såhär ser den ut som nästan färdig blyertsskiss innan färgen kommer på.

Frukost och snart Örebro

Min frukost idag:

En skål vanilj-yoghurt med banan-skivor i

Och ett glas bravo apelsinjuice

Nu ska jag sminka mig sen ska jag åka med syster och systerdotter till Örebro, fun fun :)

Hoppas ni får en bra dag.

lördag 24 september 2011

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Nu har jag skrivit de här inläggen i 30 dagar, två dagar har jag missat att lägga upp på men har lagt upp snarast möjligt dagen efter. På 30 dagar har mycket och lite hänt. Känns som att jag inte gjort ett piss men det har jag nog.

Mitt liv är nog en enda stor röra men det är inte alltid lätt att gå i min skor. I nuläget så ägnar jag mycket av min tid åt att skriva läxor sen har jag även börjat skriva en bok som är ett lite hemligt projekt, jag räknar med att den ska ta cirkus ett år att skriva så vi får väl se nästa höst om den kan bli klar. Men vad den handlar om kommer vara privat ett tag till.

I hjärnan i detta ögonblick snurrar tankar om vad man ska skriva mer, om vad som ska hända i nästa kapitel av boken och om vad som ska hända i nästa kapitel av mitt liv? Hur många kapitel kommer mitt liv ha? Skulle man kunna jämföra mitt liv med en bok? Har det perioder eller flyter det på? Är jag i halvlek eller är matchen redan slut?
På datorn spelas låten Disappear av Bullet For My Valentine.
Den här låten brukade jag lyssna på för något år sen, ljudet av T som diskar i köket får mig även att tänka tillbaka på tiden innan vi bodde tillsammans, då tänker jag på tiden då hela familjen bodde hemma i ett stort hus, innan mina syskon fick barn, när vi själva var barn. Då tänker jag på hur mycket jag saknar den tiden men jag är samtidigt glad för att den tiden var underbar och nu har jag ett bra liv som jag inte borde klaga på.

Allt detta i ett ögonblick.

fredag 23 september 2011

Viktnojja/ångest

Nu har jag panik igen över min vikt, jag vet att mitt BMI ligger på normalvikt. Men min kropp, den ser för hemsk ut. Jag vet att jag vanligtvis är för mogen för att bry mig om något sådant, men ibland blir jag bara så less. Varför står vågen på så mycket när andra väger så lite. Varför säger smala människor att dom är tjocka? Vet dom att det sårar något enormt? Jag har alltid haft dåligt självförtroende när det gäller min kropp, har alltid varit osäker på den fronten, ett tag i mitt liv så var jag tillochmed på gränsen till fet och det vill jag aldrig mer vara. Jag vill vara smal och fin, våga gå i bikini på sommaren, men istället så badar jag nästan aldrig, hälften av  mina kläder använder jag knappt ens för när jag tar på mig dom så får jag ångest, för jag ser tjock ut.

Jag vill ha mitt självförtroende tillbaka tack. Gud vill du byta självförtroendet mot 10-15 kilo? För kilona vill jag inte ha.

Dag 29 – Dina mål

  • Ha minst två barn innan jag är trettio
  • Skaffa en Rhodesian Ridgeback och en Mops
  • Bli färdig med mina utbildningar
  • Få ett jobb som bildlärare på mellanstadiet
  • Gifta mig med T
  • Flytta till Vallentuna till ett radhus eller villa
Sen några inte så långsiktiga mål:
  • Spara ut håret så långt som jag vill ha det utan att klippa det
  • Orka göra alla läxor och klara av komvux
  • Gå ner minst 10 kilo i vikt
  • Läsa alla mina Buffy-böcker

torsdag 22 september 2011

Dag 28 – Något du saknar

Nu ska jag berätta om något jag saknar och just nu hamnar svaret på Stockholm.

Jag har bott i Stockholm i cirkus ett halvår. Även om att bo där just då kanske inte var det bästa så älskar jag staden. Det är en sån underbar och vacker stad man kan bara flyta runt och vara just ingen, man behöver nästan aldrig tänka på att någon man känner ska se en för det händer inte så ofta, man kommer inte heller ha något jobbigt rykte. Man kan bara ägna sig åt att leva och njuta.

Det skulle jag behöva nu.

Våran plan är väl att inom 5-6 år vara tillbaka i Stockholm. För eftersom T är uppvuxen och född i staden så vill han tillbaka och det är min favoritstad. Känns inte mer än rätt att vilja tillbaka.

onsdag 21 september 2011

Dag 27 – Din favoritplats


Här gillar jag att sitta på somrarna och bara tänka, det är så fridfullt och mysigt under det jättestora trädet.

Men på vintern tycker jag om mamma och pappas vardagsrum där känner man sig alltid varm och mysig. Man får helt enkelt en varm känsla i kroppen då och det är mysigt på vintern.

Svamp i massor

Idag har jag varit ledig, så det var skönt. Hade så stressigt igår så jag behövde en dag i lugn och ro, men imorn blir det storm igen och jag kan inte längre ta det så lugnt som jag tog idag. Har planer för hela dagen fastän jag inte har skola. Men vi får se hur det blir med allt.

Nu ska jag berätta om hur min dag idag såg ut.

Orkade inte ta en outfitbild så visar en detalj i min klädsel.

Sen blev det svampplockning, med Ebba och mamma. Men denna tur så hittade vi ingen svamp så vi gick hem igen.

Senare så tog vi bilen till ett svampställe och Ebba var överlycklig.

Vi hittade så här mycket svamp på cirkus tjugo minuter, Ebbas korg är närmast och min är den andra. Det är trattkantareller som hamnade i korgen idag.

En till bild på min korg, mums med svamp.

Mamma serverade också ugnsgratinerade svampstuvningsmackor, supergott!

Mot kvällningen så blev Ebba lite övertrött och grät ena stunden och skrattade hysteriskt nästa stund, hon är så himla söt.

Det var då så min onsdag såg ut. 

Tisdag, fast idag

Jag ska berätta lite om vad som hände igår eftersom jag var lite dålig att uppdatera igår. Hade verkligen fullt upp ända tills klockan 22 och då var jag för trött för att uppdatera.

Jag började dagen med skola, hade engelska c och började skriva på mitt arbete om piratkopiering. Det gick super, så nu känner jag mig redo att fortsätta med det. Sen så drog vi hem och lagade mat, sen blev det bråttom, duscha, barnvakt, städa, gäster och omg...

Det var allt på en gång.

Lite bilder ifrån när Ebba var här och vi var barnvakt åt världens sötaste.


Vaniljyoghurt, saft och äpplebitar serverades prinsessan.


Totoro spelades i dvd-spelaren.


Och prinsessan lekte trollkarl i en hatt som vi har.


Sen så kom Erika och Sebastian över och vi kollade igenom hela första sagan om ringen filmen, med extended versionen. Vi hade det massa mys med kladdkaka och fruktsallad. 

tisdag 20 september 2011

Dag 26 – Dina rädslor

Jag har ganska många fobier och rädslor. Jag har fobi för bland annat fåglar, höjder och insekter. Men saker som jag verkligen är rädd för....

Jag är rädd för att mina hundar ska dö, det är något som jag tänker på nästan varje dag, inte så konstigt eftersom dom två äldsta är båda sjuka och har varit nära och dött några gånger.

Jag är rädd för att behöva vara beroende av andra. Jag är en självständig människa som hatar att be om hjälp på alla sätt. Jag gillar att ta saken i egna händer, men det går ju inte alltid.

Och jag är rädd för att inte få vara nära min familj. Min familj har alltid stått mig nära och att vara utan dem skulle aldrig gå.

Sen har ju jag som jag antar att dom flesta som är i ett förhållande har, en rädsla för att det skulle ta slut av någon anledning. Kan inte tänka mig att leva en dag utan att få höra, eller se min älskade.

måndag 19 september 2011

Dag 25 – En/ett första

Jag ska berätta om den första resan jag gjorde på egen hand, eller delvis på egen hand. Jag skulle åka till Göteborg, tillsammans med T och en annan kompis, men de gick på i Stockholm och jag skulle gå på i Örebro. De bokade biljetterna tillsammans med ytterligare en till vän. Men den vännen skulle av i Örebro. Jag kämpade för att få en plats på tåget vid mina vänner men det gick inte, så jag fick boka en plats i samma vagn enbart. Jag kommer ihåg hur nervös jag var, vart jag skulle gå på tåget, hur man hittade rätt vagn, hur man hittade rätt plats och främst av allt hur jag skulle hitta T.

Tillslut hittade jag rätt vagn och steg på, som tur är så pratar Tobias väldigt högt och jag hörde honom redan i dörren. Jag skyndade mig fram till dem och satte mig på han som gick av i Örebros plats.

Jag har nog sällan varit så nervös som jag var då. Det är väldigt krångligt att åka tåg, speciellt ensam.

Måndag...

Idag hade jag Svenska C så det var bara att bege sig ut i regnet för att ta sig till skolan. I skolan höll alla i gruppen tacktal eller hyllningstal, väldigt kul att lyssna på faktiskt. Eftersom det här var min första lektion så framförde inte jag något tacktal utan lyssnade enbart. Men nästa måndag ska jag göra det här, så det blir nog kul, börjar redan förbereda mig.

Svårt att komma på vad eller vem man ska hylla när det finns så många saker som betyder mycket för mig.

Sen kom T och mötte upp mig och Erika och vi tog följe hemåt. Väl hemma så startade T Twilight Princess, och jag började med maten, idag fick det bli ugnsstekfalukorv med mos, mums säger jag bara.

Sen efter några timmars frossande och spelande så kom syster och hämtade upp oss. Dags att vara barnvakt. Idag så lekte vi lite med Sigrid på en madrass hon låg på mage och försökte krypa. Hon är så himla gullig när hon kämpar. Sen busade jag lite med Ebba också, det blir alltid en standard på måndagar när hon har varit hos sin mamma i en vecka, saknar henne ju!



Nu ska jag börja skriva lite skolarbeten så jag blir klar någon gång. Pusshej så länge.

söndag 18 september 2011

Pastasås, mmmh

Vad vi åt till lunch idag:



Hemmagjord pastasås med chorizo, champinjoner, purjolök och paprika. Massa mums! Inte världens finaste uppläggning kanske men men.

Dag 24 – Något som får dig att gråta

Jag gråter ganska ofta, jag kan tillochmed gråta utan anledning ibland.

Men det jag gråter av vanligtvis är serier och filmer, om det är sorgligt eller också lyckligt, båda gör mig lika tårögd. Men något allvarligt som får mig att gråta det är väl när jag känner mig ensam och övergiven, då kan jag gråta ganska mycket.

Sen går det ju från situation till situation. Alla situationer är ju olika, jag kanske inte skulle gråta över en viss sak nu men imorgon kanske jag gör det.

Jag har ganska lätt för att gråta och det ser jag inte som något dåligt jag lättar bara på trycket. Och vanligtvis gråter jag bara för att jag är lycklig som sagt.

lördag 17 september 2011

What a girl wants

Nu har jag och T just precis sett klart på filmen "What a girl wants", en riktig askunge-saga, men bra var den.

Idag har vi softat hemma ända tills på eftermiddagen då vi åkte för att vara barnvakt åt min systerdotter. Sen så åt vi pizza till kvällen onyttiga som vi var.

Nu går men in black 2 på tv, så vi fördriver tiden genom att kolla på den.

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har haft mycket att göra.

Bjussar på en cammis

Dag 23 – Något som får dig att må bättre

Något som alltid kan muntra upp mig när jag är nere är min älskade Tobias.

Jämt när jag är ledsen så tröstar han mig först, låter mig prata ut och jag får ligga i hans famn. Sen efter ett tag så pratar han och busar med mig, kittlar mig osv.

Det kan nästan alltid få mig på bättre humör.

Men innan T fanns i mitt liv så var det andra saker som gjorde mig glad efter jag varit ledsen. När jag var liten var det mina föräldrar och mina hundar som tröstade mig. Hundar känner när man är ledsen och kommer och försöker göre en glad.

Musik har också en stor påverkan på mig när jag är nere.

fredag 16 september 2011

Skolaaaa

Idag hade jag engelska c, det var kul. Men jag har ju lite svårt att fokusera, speciellt när jag har med laptopen. Ska iallafall börja skriva på en uppgift sen. 

Snart ska jag och T hem till våra vänner Erika och Sebastian och laga mat och sånt.

Pusshej.

Dag 22 – Något som gör dig upprörd

Nu kommer jag säkert få miljontals hat meddelanden. Men min uppgift idag är ju faktiskt att säga vad som gör mig upprörd, så jag måste faktiskt göra det.

Jag hatar en massa saker, och det är ännu fler saker som gör mig upprörd.

Någonting just nu som gör mig upprörd är folk som inte borde ha barn.

Varje dag så ser man folk som verkligen inte borde ha barn, folk som har blivit gravida av misstag eller med flit. Som missköter föräldraskapet. Man ser gravida kvinnor som röker och dricker, hur fel är inte det? Tänker dom inte på hur det påverkar barnet? Sen så stör jag mig på folk som tror att dom är några jävla superföräldrar och hjärntvättar barnen.

Jag har kollat på 16 and pregnant på mtv, jag måste påstå att det finns vissa som växer upp och tar sitt ansvar men många sumpar det totalt.

Jag säger inte att unga är dåliga föräldrar i flera fall är unga bättre föräldrar än äldre. Ålder spelar faktiskt ingen roll. Jag tog bara ett exempel som finns på tv på dåliga föräldrar. Jag vet flera unga föräldrar som sköter sig utmärkt.

Detta är min åsikt.

torsdag 15 september 2011

Kvällspromenad

Vi tog lite sovmorgon idag, sen efter lunch så sökte T jobb. När vi var klara med det så handlade vi och stötte på Erika och Sebastian, kul att träffa kompisar slumpvist. Sen så blev vi hämtade av min syster och var barnvakt åt hennes underbara dotter. Efter det så gick vi ut och gick med två av mina föräldrars hundar.

Det var min dag, nu ska jag gå och diska lite. Sen så ska vi kolla lite på tv och mysa.

Bjuder på två bilder.



Dag 21 – Mitt rum/lägenhet

Dags att visa hur jag och T bor då :)

Fönstret

Favorit-buddah


Bokhyllan med alla samlarobjekt och böcker

Jag älskar ju grönt så det är grönt tema i lägenheten

T diskar för fullt medan jag latar mig

Soffan

Konsolerna som vi har plats för. Wii, ps3, N64, ps2 och xbox 360. Gamecuben, ett extra N64 och gamla xboxet får stå i förrådet. Resten av kontrollerna ligger i en låda i bokhyllan. 


Jag valde att bara visa mina favoritdelar av lägenheten nu. Eftersom vi inte ska bo här så länge till så är det inte inrett överallt. Vi ska snarast möjligt försöka flytta, blir nog bara kvar här några månader till. Hoppas vi på iallafall.

Post

Idag fick jag och T post från två personer. xD'

Posten var ett vykort ifrån ullared med massa gullig text och ett heat pack, på det har Erika skrivit "Fryser ni?... Värm er!"

Vi har nog världens gulligaste vänner och jag tackar er hemskt mycket för posten xD.


onsdag 14 september 2011

Dagens musiktips


En av mina gamla favoriter som alltid kan muntra upp mig. 
Låten heter Vow och den görs av bandet Garbage. 
Gammal härlig nittiotals musik.

Svenska miljonärer och fattiga jag


Kvällens cambild.
Idag har vi tagit det lugnt, lagat lasagne och varit barnvakt åt Sigrid. 
Nu har vi precis kollat klart på Svenska Miljonärer. Vilket löjligt program, kul att kolla på dock. 

Som jag skrev i föregående inlägg så ska jag, sambon och två vänner åka till Ullared. Detta sker i mitten av oktober, och vi ska sova där en natt i en privat lägenhet som vi hyr. Jag och T har redan börjat skriva listor, och jag surfar runt och söker efter de senaste trenderna, så man kan göra riktiga trendfynd. 

Skulle inte kunna längta mer än vad jag redan gör. <3


Dag 20 – Denna månaden

September månad.

Nu i september månad så har mycket hänt och mycket kommer att hända.

Jag har påbörjat mina studier igen. Efter ett halvår utan plugg så är jag tillbaka vid skolbänken. Jag läser på komvux för att kunna utbilda mig till grundskolelärare + profil bild.

Vi har besökt filipstadsmarknaden, vi har umgåtts med våra vänner mycket och vi har varit barnvakt åt mina syskonbarn.

Sen åkte mina föräldrar till Turkiet förra helgen.

Sen har vi inte så mycket planerat i september. Jag längtar hemskt mycket efter oktober dock.

Den 11 oktober åker jag, T, Erika och Sebastian till Ullared!

Ha en trevlig fortsatt kväll

tisdag 13 september 2011

Dag 19 – Något du ångrar

Nu ska jag berätta om någonting som jag ångrar i mitt liv. Det finns massa saker i mitt liv som jag tänker tillbaka på med inställningen "det där ångrar jag", men sen så tänker jag på möjligheterna. Och jag kan med säkerhet säga såhär, även om mitt liv har varit grundat på dåliga beslut och val så skulle jag inte ta tillbaka något. Om jag tog tillbaka något så kanske inte allt underbart hade hänt.

Men om jag nu måste ångra något så skulle det nog vara tiden då jag levde mitt liv helt slumpvist och föll för impulser varje dag. Det var en hemsk tid av mitt liv. Jag kunde en dag ha långt hår och nästa dag vara korthårig. Dessutom så hade jag sönder allt jag rörde vid kändes det som. Jag var bara så trasig som människa och det var mitt sätt att laga mig själv, tragiskt nog.

Men allt det fick mig att mogna och växa enormt som människa och inse att det finns positiva saker i livet, att det finns ljus i slutet av tunneln. Och det ångrar jag inte.

måndag 12 september 2011

Dag 18 – Din kärlek

Min kärlek är något som jag ägnar varje sekund av mitt liv åt. Kärleken är vad som får mig att fortsätta. Kärleken håller mig lycklig varje sekund. Allt jag älskar cirkulerar i min värld. Jag älskar min familj, jag älskar min helt underbara sambo/fästman, jag älskar mina vänner och jag älskar mina djur.

Kärleken har ju alltid varit mitt liv. När jag var liten hade jag svårt för att känna rätt känslor för saker, på grund av ADHD:n och autismen. Men djuren, dem var mitt liv.

Nu är kärleken i mitt liv mest bestående av min älskade Tobias. Han är det mest underbara som har hänt mig. Älskar honom mest av allt.

Har då inte så jävla mycket mer att säga just nu.

Babysitting an angel



Jag och T startade dagen med en härlig frukost, sen när vi gjort oss klara så gick vi emot min skola. Där var jag på ett möte, men jag vet inte om det löste något eller om det gjorde saker och ting värre, det återstår att se. Sen så gick vi och handlade lite mat. Kylskåpet började bli tomt. 

Senare idag hämtade min bror oss och tog med oss till mamma och pappas gård, dom är i turkiet för tillfället så min syster bor där och tar hand om alla djur. När hon skulle ta in hästarna så fick jag och T vara barnvakt åt världens sötaste <3. Lite svårt att ta en bild på henne och mig dock själv, när hon hela tiden rör sig. Hon somnade i mitt knä också <3

söndag 11 september 2011

På schemat ikväll

Nu har jag och älsklingen precis ätit klart våran mat, pommes med kött och kebabsås. Så vi sitter nu och tittar på True Talent. Vi väljer lätt det framför idol. Idol är förnedringstv och idiotiskt, förlåt ni som tycker om det, men dom letar inte efter någon som sjunger bra, dom letar efter någon som småflickor kan tråna efter. Föredrar då true talent istället, där sångarna väljs ut först av folk som har en musikkarriär redan och är framgångsrika, sen att dom väljs av en såpass stor jury som bara får höra rösten. Ett helt okay musikprogram i dagens samhälle.

Såhär ser jag ut efter att ha duschat, utan att ha sminkat mig eller något. Fresh!

Yoshi och jag kollar på tv, T får inte vara med :)

Cambilder, när reklam visas finns det inget roligare.