måndag 31 oktober 2011

Bilder ifrån gårdagen

En bild säger mer än tusen ord, bilderna har jag snott från Erika.











Tusen tack mina vänner för en fantastiskt rolig kväll! Det måste verkligen göras om!

Låg uppdatering

Nu har jag varit extremt dålig på att uppdatera på några dagar. Men det har sina anledningar.
I förrgår bakade jag och T och förberedde inför hans födelsedagsfirande med min familj som vi hade igår.

Så igår gick vi upp tidigt och gjorde klart allt inför att mina föräldrar och syskon, och syskons partners, plus min systers dotter skulle komma. Jag bakade klart muffinsarna vispade grädde osv. Sen kom hela familjeskaran klockan tre halv fyra och stannade ett tag och fikade. Jag hade ju bakat muffins kladdkaka och tårta. Det ska tydligen ha varit väldigt gott, men jag var lite illamående från att ha sett så mycket choklad, så jag åt bara en muffin. Min bror Magnus och hans flickvän Amanda stannade lite längre och vi satt och pratade om allt möjligt, det var trevligt.

Sen lite senare så traskar alla vännerna in här. Elin, Jossan, Erika, Sebastian och Asif. Vi klädde ut oss och sminkade oss, jag klädde alla i mina gamla kläder och jag stod för sminkningen också. Erika var en djävul, Elin var grinchen (haha, blev faktiskt ganska likt), Jossan var en zombie-kanin, Asif blev typ Alladin, Sebastian en indian.
Det var riktigt kul.
Vi sjöng singstar en stund sen gick vi förbi Erikas mamma, och hälsade på, när vi skulle gå hem till oss igen så hakade Emil, Erikas bror på. Sen spelade vi spel och sjöng singstar resten av kvällen/natten. Tack för igår!

Nu har jag och T en hel del att städa, så jag måste nog gå nu :)
Bloggar mer senare och visar upp tårtan och kakan i nästa inlägg :)

lördag 29 oktober 2011

Inspiration, nice news

Igår kväll när jag inte kunde somna så kollade jag in h&ms nyheter, en hel del snygga grejjor har kommit till!
Hittade några nya favoriter och wants <3
Kan lika gärna visa er :) Den vita klänningen nere i högra hörnet tänker jag prova nu i veckan och se om den passar mig, för igårkväll försökte jag komma i några gamla festklänningar, men den jag hade planerat att ha på Tobias födelsedagsmiddag gick inte över brösten längre, så vi ska se om jag kan ha någon snygg klänning i en storlek som passar.
Klicka för större :)

fredag 28 oktober 2011

Bästa pappsen

Idag har min pappa varit här och satt upp två hyllor i "köket", där jag kunde ställa lite pasta, vinglas, kryddor och te. Jättesnyggt blev det! Tusen gånger tack pappa <3

Tur att man har en pappa som har massa verktyg och är massa snäll som tar sig tid att hjälpa sin dotter fastän han har fullspäckat!

Dagens Outfit


Gud så trist min hårfärg ser ut, kanske lägger i lite koppar i den eller något. Sen ser jag jättefet ut så ni får ursäkta det.

Facelift

Ibland har det kommit tankar till mitt huvud....

Nej då, jag har en söt rosa fluff matta som jag fick när jag gick i 8:an som jag älskar och avgudar, men ni kan ju tänka er, när man går i åttan vad är man då, kanske 14 och nu är jag 19, tänk hur mycket skit och annat som har samlats i den. Jag hade två tankar, kasta ut den eller göra något med den.

Jag valde alternativ nummer 2, jag ville verkligen inte slänga den. Den har alltid varit med mig sen jag fick den och den är så himla snygg, så jag tänkte hmm... Hur fixa man till en hårig matta, man KAMMAR DEN! Haha, säkert världens sämsta idé, men det funkade helt otroligt nog. Den blev fräsch igen och all smuts var puts veck!

Innan

Efter

Mattan i helhet efter :)


Tyckte resultatet blev bra iaf. :)
Mattan ser okay ut och fick några levnadsår till påplussade!

Jag tog lite sovmorgon idag eftersom jag inte börjar förens 14.20, så det kändes onödigt att vara vaken från klockan 8.

Igår hade jag lite pysselstund, men det blev som vanligt halvfärdigt, och därför vill jag inte visa upp resultatet. Jag började ju iochförsig att pyssla när klockan var kanske 22, 23 cirkus. Så jag hade inte så mycket tid heller.

Idag ska jag ta mig i kragen och göra allt jag har tänkt göra i flera dagar men inte gjort!

  • Städa lägenheten.
  • Baka, muffins, tårta, kladdkaka.
  • Skriva lite uppgifter jag har.
  • Läsa lite skolböcker.
  • Göra iordning för halloween festen.
Och listan skulle kunna fortsätta bra mycket längre, men sån information är nog ganska ointressant för er att läsa, vänta hälften på listan är nog väldigt ointressant. 

Aja, håll ögonen öppna för jag ska lägga upp en outfitbild lite senare.

Ciao!

torsdag 27 oktober 2011

Har hittat två bra recept :)

T fyller ju år på onsdag nästa vecka men eftersom inte vi är hemma då så ska min familj fira honom nu i helgen istället och inget kalas är ju fulländat utan tårta och bakverk!

Så nu har jag hittat två bra recept som inte innehåller varken frukt, bär eller grönsaker. Dessutom älskar ju min älskling choklad och dessa två innehåller mycket sånt, så det här kan nog bli bra :)



Recepten kan ni hitta:
Här
Och här

Nyvaken :)

Idag har jag vilat ut lite, brukar inte vara så trött men nu när jag har haft så svårt att somna så börjar det bli ett problem. Jag somnar inte förens kanske 1-2 timmar efter det att jag går och lägger mig. Funderar på att gå och få sömnpiller utskrivet. Och få nu inte för er att mina sömnproblem beror på att jag är deprimerad eller något sånt, jag har ADHD, som de flesta vet och det kan påverka ens sömn. Så om den fortsätter störa mig så kanske jag måste gå iväg.

Snart ska jag leka i wow model-viewer, sjukt roligt program där man kan testa gear och sånt, sjukt bra för mig som tecknar också då man kan sätta dom i alla positioner man kan tänka sig.

Sen ska jag plugga religion tror jag, eller historia har inte bestämt mig än :) Sen ikväll ska jag skriva en engelska uppgift vi har tills imorn.

Kan ge er något att lyssna på sålänge :)

onsdag 26 oktober 2011

Ångesten som uppstår..

Snart vankas Halloween och det värsta är att jag har för mycket som jag skulle kunna ha på mig :/ Jag har en hel zombie-outfit, läckra vampyrtänder och saker jag kan ha till, bunny-suit liknande grejjor så jag skulle kunna vara en playboybunny typ, massa andra roliga grejjor och jag vet inte vad jag ska välja..... gaaaaahhhh...

Har även massvis med tyg så jag skulle kunna sy något oxå, har väl fevingar undangömda någonstans också, och piratgrejjor... Fan va svårt det här blev!

Mat och musik!

Jag hann inte blogga efter lunchen idag så jag slänger på allt på en gång nu. Hoppas det är okay.

Lunchen idag blev Chili con carne, med ris och gurka. Slängde också i lite färska champinjoner i grytan och det gjorde smaken ännu mer god än vad den redan var. Jag tyckte dock att den var lite svag men T sa att den brände. Skulle haft i mer chilisås!

Jag skulle egentligen repat med bandet idag också. Ja jag har ju ett band som jag sjunger i och spelar elbas i nån gång ibland. Men jag blandade ihop tiderna.... Som vanligt typiskt mig... Så nu kommer jag inte kunna sjunga förens näst-nästa vecka, för jag åker ju bort nu på lovet. Synd, jag hade verkligen längtat efter att repa! Sjukt sugen på att sjunga! Nu kommer T bli tvingad att höra min hemska sångröst i några veckor, för jag är så sjung-sugen!

Tänkte iallafall länka låten som vi ska spela/jag ska sjunga. Sjukt bra och nice låt. Ska bli kul att sjunga den!

Three Days Grace- I hate everything about you
Lite deprimerande namn kanske?

Måste vara trög..

Nu har jag kommit hem efter två lektioner i skolan. Matte B och Svenska B. Det gick bra, gjorde ett delkapitel på matten, men ibland känner jag mig så himla trög, det är så svårt för mig att förstå orden, att förstå meningen bakom orden. Jag måste väldigt ofta läsa om och fundera, och det tar så lång tid. Jag hatar dessutom att be om hjälp. Så min lösning på problemet var att mmsa bilden här brevid, haha. Det är den andra uppgiften på bilden som jag just då tyckte var ett helvete. Nu efter jag löst uppgiften så känns den självklar. Men just precis då så kändes det så himla fel.

Inatt var det en sån här natt då man inte kan sova... Tog otroligt lång tid innan jag tillslut somnade in. Tur att jag har världens bästa sambo som ställer upp och pratar med mig när jag inte kan sova, det är nämligen det enda sättet som jag kan somna på. Och det är jättejobbigt... Jag vill kunna sova. Direkt också!

Strax ska jag gå och göra lite chili con carne! Mums!

Glömde lägga upp bild på vad jag åt igårkväll! Så jag gör det nu istället!

Åt stekta champinjoner med sallad :)

tisdag 25 oktober 2011

45 minuter

Nu har jag och T precis kommit hem från våran promenad, blev 45 raska minuter idag, vi gick i ett snabbare tempo idag och även om jag hade träningsvärk kvar så gick det ändå lättare än sist. Gud va kul det här är! :D

Innan jag bytte om till "promenad-kläder" så tog T en outfitbild på mig. Jag ser jättesur ut av någon anledning, haha.

Skjorta - JC, Leggins - Ullared, Linne - Cubus.

Ommöblering och tankar

Nu håller jag i skrivande stund på med att möblera om lite på bloggen, har även lagt till kontaktuppgifter och lite mer information om mig. Kommer ändra lite mer på bloggen under resten av dagen förmodligen. Ändrar också kategorierna, om ni inte redan märkt det :)

Den 1:a November har jag och T bokat tågbiljetter till huvudstaden och våran "hemstad", sist vi var där var i Augusti. Nu ska vi dit av flera anledningar och försöka slå flera flugor i en smäll. Vi ska njuta av att vara i staden vi älskar och bara njuta av stadsluften, vi ska träffa vänner vi har i Sthlm, jag har höstlov, men den främsta anledningen till att vi åker dit är för att T fyller 19 år den 2:a November och hela hans släkt bor i Sthlm, så då ska vi äta födelsedags middag osv.

Men det ska bli riktigt mysigt att åka på mini semester, älskar ju staden. Jag längtar efter att tillochmed åka tåg dit, när jag sitter på tåget blir jag alltid så glad för det får mig att minnas när jag satt där förr när vi hade distansförhållande och pendlade. Man var alltid så glad och nervös när man satt där och väntade på att tåget skulle komma fram. Det ger mig dessutom tid att läsa lite i min Buffy-bok.

Imorgon eller på torsdag ska jag baka lite tills när vi ska fira Tobias här hemma. Tänkte göra chokladmuffins med chokladbitar i, tårta och grejjor.

Skriver mer senare.

Dagens lunch?

En satsuma :O


Nej då, driver bara lite med er. Självklart ska jag äta lunch, ska göra Stuvade makaroner, med köttbullar och sallad.

Idag har jag varit i skolan och haft Engelska C, det är ganska roligt med engelska, men idag var det trist, jag hatar att kolla på tråkiga filmer, i helklass. Det blir bara så utdraget och jag vill bara sitta och göra annat, har så svårt att koncentrera mig med så mycket folk runt om mig när det är ljust.

Senare idag ska jag och T ut och gå och jag ska plugga lite matte, hade jag tänkt mig. Så "fullt schema" alltså!

Ska lägga upp en outfitbild lite senare och berätta lite om den kommande veckan. Men det får bli sen, nu är min man hungrig, och det är bäst att jag ger honom något att äta innan det blir Bea till lunch.

måndag 24 oktober 2011

Känslan..

Känslan av att ha tagit mig upp från botten, jag kan inte ens beskriva den. För lite mer än ett år sen så mådde jag  så himla dåligt, jag kände ingen anledning till att gå upp på morgonen, jag orkade inte och ville inte. Alla år med mobbning och skit drog mig ner till botten. Livet var riktigt svårt att leva.

Men jag sitter här idag. Ärren på min kropp finns kvar, men jag sitter här. Och mina enda tankar är hur mycket jag längtar tills, imorn, nästa vecka, nästa år osv. Jag älskar mitt liv precis som det är. Visst är det inte perfekt, men jag har varit där nere och jag vet att jag aldrig någonsin vill dit igen. Det finns så mycket vackra saker med livet. Jag vill leva och se mina syskonbarn växa upp, jag vill se min bröllopsdag, jag vill se mina barn komma till livet och se dom växa upp. Jag vill leva och sen tillslut efter många lyckliga år, dö tillsammans med min älskade.

Jag kommer alltid få frågor om mina ärr, jag kommer alltid ha folk som undrar om mitt förflutna, men det är inte jag som har orsakat dom, det är inte mitt fel att dom sitter på min kropp. Jag ångrar varenda ett, men det är inget som jag även om jag vill kan göra ogjort.

Det enda jag kan säga är, vilken härlig dag det är idag. :)

Hemma... åh nej! inte diska...

Nyss kom jag och T hem från mina föräldrar vi var där hela eftermiddagen/kvällen. När vi kom hem så möttes vi av kaoset på våran diskbänk. När vi diskar så har vi olika saker som vi inte tycker om att diska, och lämnar det därför åt den andre. Nu hade vi gjort så... I några dagar och det var verkligen kaos.

Är det inte hemskt? Är det inte äckligt? Och är det inte vidrigt!? Jag bestämde mig för att ta tag i denna katastrof.

Men detta är ju inget jag gör med nöje, och då kan man ju se ut som på bilden här brevid, lite lagom småirriterad.

Jag fixade och donade tills allting var skinande rent och tills det såg ut som på bilden nedanför, perfekt, nu måste det bara torka så jag kan ställa in det i skåpet! Så mycket disk, fick inte ens in allt i diskstället!

Lunch och en tankeställare.

I skolan idag skulle vi vara klara med våran talanalys, vilket jag var, men sen så ändrade sig våran lärare och sa att vi har tills fredag på oss, jag var ju redan klar förra söndagen. Aja, det är bara jag som får mer fritid. Sen visade det sig att jag inte enbart är ledig själva höstlovet, utan på skolan har dem praktik veckan efter lovet, så jag slipper mina gymnasielektioner. Skönt!

 Nu när jag hade varit i skolan så blev det dags för en senlunch. Det fick bli hemlagad potatis och purjolökssoppa, blev jättegott. Med krutonger också, för att inte glömma, en rejäl och ändå nyttig lunch som slank ner finfint. Alla onyttigheter som margarin är utbytt mot olja osv.

Sen hade vi också en tal-övning på svenskan. Och på själva lektionen hade jag skitsvårt för den, men nu i efterhand fick den mig att tänka en massa, det är ju en ganska bra övning om man fortsätter tänka på den efter. Man satt i små grupper och sen fick man ett änme att diskutera om, och vi skulle hålla diskussionen levande hela tiden. Den fick inte dö ut. Det var roligt men ganska pinsamt för mig eftersom dem har varit en klass i snart 2,5 år och sen kommer jag in som någon utstött nisse. Aja det tar väl en tid att vänja sig.

Frukost och läxor..

God if you're there, please, will you do my homework, just this once, I won't ever bother you again. This coming from an atheist's mouth.

Idag känner jag mig lite forever-alone. Men jag vet inte varför. Känns som att jag är ensam, om det mesta. Men det är jag ju inte roligt nog.

Jag måste skriva klart en tråkig talanalys. Jag hatar talanalyser, min förra var "okay" sa läraren, den var lite över "okay" jag vill ligga på mvg, men jag kommer alltid förbli ett vg+ barn, har alltid varit det, men plusset kommer aldrig synas. De barn som får de nya betygen ska vara lyckliga. De är mer omfattande och bra, tycker jag.

Till frukost idag blev det två satsumas och två glas juice, jag borde inte få skörbjugg iallafall. :)

Nu måste jag leta rätt på mina gamla skullcandies, för jag vill kunna lyssna på musik på svenskan :(

söndag 23 oktober 2011

Rammstein - Mutter

Jag är ett stort Rammstein-fan och tänkte därför länka min favoritlåt med dom. Det är helt klart låten Mutter.


Jag älskar texten och musiken.

Vinterskor och kvällsmat

Snart är det dags att köpa vinterskor, det är ju inte långt kvar nu, och tankarna går till frågan, vad ska man ha för skor, har hittat några som jag tycker mycket om, speciellt mc-bootsen, från deichmann och skopunkten. Sen funderar jag på uggs, det är ju världens fulaste skor, men dom är ju så mysiga, har haft ett par förut, men dom blir lätt nertrampade och tja, dom är ju fula. Fast ändå söta, kan inte låta bli att älska dom!

Klicka för större!

Sen har jag och T ätit kvällsmat, blev wok! Min blev med grönsaker och utan bacon och hans blev utan grönsaker och med bacon. Blev sjukt gott :)

Önskar att man kunde få killen att äta grönsaker men det är svårt som bara den!

Imorgon tänker jag göra hemmagjord potatis och purjo soppa, med krutonger, det blir gott :)



Min mat :)

Käk!

Har precis ätit en lite lätt lunch. Kål och paprika sallad med italiensk dressing. Simpelt och gott. Ganska mätt nu! Snart ska jag plugga lite tror jag om jag hittar mina glasögon, har haft lite ont i ögonen på senaste tiden. 


Jag är så otroligt otaggad på skolarbete, eftersom jag har försökt fixa med skolan sen i augusti och först nu får jag gå i skolan, det känns lite surt. Men jag gör mitt bästa för jag vill ju ha bra betyg, det är allt jag vill. Bra betyg och en bra framtid.

Men sen när blev betyg det viktigaste? Erfarenhet och kunskap klassar jag som viktigare, men ingen vill anställa någon utan fullständigt gymnasiebetyg, så jag kämpar vidare.

en timmes promenad

Efter jag och T ätit frukost, jag åt en rostad macka och drack ett glas juice och ett glas vatten. Så gick vi ut på en promenad. Vi gick väldigt fort och sprang vissa bitar. Vi var ute i ca. en timme, och vad härligt det känns! Så mysigt att vara ute och röra på sig. När vi gått i kanske 40 minuter stannade vi och handlade sen gick vi hem. Benen känns lite skakis och det märks vilken dålig kondition jag har! Vi kanske tar en kort promenad ikväll också, vi får väl se :)

Jag handlade lite nyttigare mat, saker man kan woka och sallad och liknande. Glömde dock att köpa några saker, skulle ha köpt tomater, gurka och äpplen också, det får jag ta lite senare.

Är sjukt taggad på att äta mina bambuskott och grejjor! Ska bli väldigt gott!


Bantning på G!

Idag har jag börjat med min bantning, som jag försökt fullfölja väldigt länge. Så nu ska vi se om jag klarar det. Jag har ett normalt BMI och är egentligen inte överviktig, men jag vill få bättre självkänsla och faktiskt våga åka till stranden nästa sommar, inte vara rädd för vad folk tycker om mig. T bantar också, men han äter inga grönsaker så han får det lite svårare. Han ska dock minska på portionerna och gå ut och gå.

Jag tror att det är viktigt att ha mål när man bantar, och det har jag.

Mål:

  • Komma i mina gamla jeans
  • Bli mer självsäker och nöjd med mig själv.
  • Bort med putmagen och feta lår.


Längd och vikt:
Målvikt: 63-65 kg | Nuvarande vikt: Ingen aning, kanske 73 kg
Längd: 177 cm.
Mål-BMI: Som minst 19 | Nuvarande BMI: 23,5
Mål-midjemått: 70-72 cm Nuvarande Midjemått: 79 cm

Hur ska det gå till?

  • Mycket mindre portioner, och byta ut det mesta mot grönsaker och frukt, och inget halvfabrikat, hemlagat är bättre.
  • Inget mer godis, ingen mer läsk och inga fler chips 
  • Inge skräpmat, och om man måste äta sånt så byt mot nyttigare alternativ, mcdonalds har sallad, pizzerior också.
  • Minst 30-40 minuters promenad varje dag, så småningom ska jag börja springa, men jag har överrörliga leder och måste träna upp lederna innan jag börjar springa annars måste jag hoppa på kryckor.

Har ni några fler bra tips?

lördag 22 oktober 2011

Kvällens underhållning.

Först Chris Metzen's kärleksförklaring:
Chris Metzen: En utav blizzards främsta anställda, han gör rösterna till otroligt många karaktärer i wow, och skriver mycket lore. En människa som borde vara ett helgon.

Sen en smosh video:

Kvällsunderhållningen :)
Gå till : Smosh.com för mer roliga videor!

Love you guys!

Mys-tid?

Nu när det börjar bli såhär kallt så vill man sitta inne framför tvn med en kopp té/ varm choklad med sin favoritfilm och en filt, och hur ska man toppa detta? Jo med tofflor! Finns det något mysigare än tofflor? Jo min jumpsuit kanske. Tänk då en jumpsuit med tofflor till :)

Jag har ju två par hello-kitty tofflor som jag tycker om, men jag har snart haft dom i ett år, det ena paret köptes i december och det andra i januari, så dom börjar bli lite slitna, så det kanske är dags för nya?

Jag gjorde en inspirationsbild på lite tofflor jag är sugen på, undra om jag ska köpa något av dessa par?

Klicka för större, samtliga bilder kommer från, Halens, Deichmann och Skopunkten.

Mitt nya w7-theme

Jag och T har skaffat nya teman på våra datorer. Aperture Science tema! Temat innehåller, en skitsnygg startscreen, den gick inte och printscreen och jag är lat, olika ljudfiler för olika grejjor man gör med datorn och massa mer. Längst ner finns länken, så att du också kan skaffa detta ursnygga tema!

Mitt skrivbord! Lägg märke till detaljerna, som ikonerna, startloggan osv. Klicka för större!

Aah, bilden talar för sig själv. Klicka för större.

Här är länken där man kan ladda ner detta snygga tema!

My thanks to the creator, a lovely theme for portal fans.

Sen morgon...

Jag tog lite oväntad sovmorgon idag, sov tills klockan tio och halvsov tills klockan elva. Jag var väldigt trött sen igår. Vi åt mat kollade på idol och sen spelade vi Mario Party 5 resten av kvällen, det var jättekul!

När vi vaknade så kollade vi lite snabbt på mmo-champion, eftersom Blizzcon är i full gång så har dom släppt information om den nya expansionen till wow, och det finns en hel del nyheter att läsa. Men jag är för trött för att läsa igenom allt just nu. Skönt iallafall att alla andra klasser inte får ha ranged längre, det är bara hunters som får det nu. Hunters i mitt <3.

Cambild från igår, så ni har nått att titta på.

Sen har jag hittat lite roliga bilder från google och Smosh, kolla och skratta, som jag gjorde :) Den här gången blev det enbart gif-bilder och många är gamla klassiker men roliga ändå!


Av nån anledning så tänker jag på en kompis till mig när jag ser den här snubben. haha.

Vader is a friend of mine!

Bitch be trollin'




fredag 21 oktober 2011

Kvällens look och mat!

T-shirt - Ullared | Kofta - Carlings | Leggins - Ullared

Snyggt och nice!


Nyss lagade vi pizza och åt, Jag, T, Erika och Sebastian. Sjukt gott, men allt fastnade i bakplåtspappret :( Det var trist. Nu kollar vi på idol och jag surar för att de flesta är sämst. 



Tobias är som vanligt ful när man tar kort på han, han är snyggare i verkligheten.