lördag 31 december 2011

Lagar mat med vännerna

Nu står jag framför spisen hemma hos Erika och lagar mat, kvällen spenderas tillsammans med Erika, Sebastian, T och Robin. Jag tycker att nyår ska spenderas med nära och kära inte i ett dike :) här ska vi inte dricka en droppe alkohol :)

fredag 30 december 2011

Flytt!

Då var det dags att vara ärlig. Gick ju ut med det på FB idag så kanske borde berätta det här också.

Den andra December i år så var jag och Tobias och kollade på lägenheter, redan samma dag så hade vi en lägenhet.

Det var en ful tvåa på cirkus 59 kvadratmeter, men redan när vi gick in i den så kändes det som hemma.
En gammal gubbe hade haft den innan oss, han rökte en massa och lägenheten var i allmänt dåligt skick.

Allt var äckligt och inrökt. Men ändå så föll vi pladdask för den.

Det var där vi skulle bo helt enkelt.

Nu har vi alltså gjort oss av med våran gamla hyresrätt etta på 30 kvm, och bytt upp oss till en bostadsrätt tvåa på 59 kvm.
En ganska stor förändring.
En behövlig förändring.

Renoveringen påbörjade vi också den andra dec. Allt skulle göras om, tapetsering, målning av tak, väggar, skåp osv, byte av golv och ja listan fortsätter.
Jag har fotograferat ganska mycket, men idag har jag varken tid eller lust att fixa ett inlägg med dom.
Men tänkte ha ett före och efter inlägg. Fast efter inlägget får nog vänta tills allt är klart. Det är fortfarande lite kvar, men vi bor iallafall här nu och stortrivs. Ibland vet man inte hur man ska kunna inreda överallt eftersom det är så stort, men det verkar gå enkelt.

torsdag 29 december 2011

Fan då.

Jävla lata idiot....

Hur ska jag finna orken till att bli klar med detta projekt om medparten inte gör ett piss??!!
Så jävla lat och dum i huvudet.
Sitter och spelar tv-spel och jag börjar gå runt och plocka och fixa, då frågar han mig om jag inte vill sitta och kolla? Jag frågar då honom vem fan som ska göra jobbet. Och det verkar bli jag. Fastän jag har stått för nästan allt arbete redan så är det nog jag som även måste slutföra det, och det värsta är ju att vi båda tog projektet tillsammans.

Det börjar bli dax att ta i med hårdhandskarna nu.

Jag förstår mycket väl att han har saknat sin vän, men jag blir fan desperat snart, jag har jättedåligt tålamod och nu är det fan slut.

Eftersom det var så länge sen jag bloggade ordentligt så tänkte jag visa nu hur mina julnaglar såg ut.
Fast tog bilden med min gamla dåliga vivaz.
Lite röda med guldglitter snett på toppen :)

På tal om min dåliga gamla fula telefon, så fick jag min nya Iphone4s idag :D väldigt glad chey, men måste nu vänta på mitt microsim, glömde beställa det först.

lördag 24 december 2011

världens?

Världens sämsta jul.

Eller?

Igår fick jag reda på en hel del hemskheter, som jag helst inte vill dela med mig av, till någon, vare sig här eller i verkligheten, så ingen idé att ni frågar om det.
Igår, dan före dopparedan, så hände hemska saker, och idag måste man vara glad och fira jul.

Men jag ligger inte och deppar för det, det är bara att dra på ett pokerfejs och möta familjen med glädje.
Jag älskar min familj iallafall, men julen kommer aldrig bli densamma efter allt.

torsdag 22 december 2011

Prat och tjat

Jag vet att min bloggtorka börjar bli alldeles för lång. Jag älskar att blogga, men jag har för mycket att göra, de enda stunder jag har ledigt så försöker jag göra något roligt/slappna av eller liknande. Så att blogga kommer inte med på topplistan.

Men jag har så mycket roligt att berätta för er! Så otroligt mycket! Vet inte ens vart jag ska börja. Men det hemliga projektet förblir hemligt tills det är i sitt slutskede. Men det är fan inte långt kvar och jag känner mig så otroligt stolt över mina insatser, man kan verkligen se allt slit vi har lagt ner.


En liten ledtråd:
Mycket färg har gått åt och ändå är vi inte helt klara.

Tillochmed mina fötter blir påverkade av projektet.



Sen vill jag skriva av mig lite om en sak.
Jag har några helt fantastiska vänner. Ni betyder så himla mycket för mig. Och Erika, jag är så himla glad att vi träffades igen, vettofan vad man skulle gjort utan dig. Du är en sån otroligt stark och rolig människa.

Hade jag gått igenom de sakerna du gått igenom hade jag knappast varit så stark som du varit. Men jag är glad att jag fanns vid din sida och jag är glad för jag vet att du skulle stå vid mina sida om något liknande skulle hända mig.
Tack för att du är en otrolig vän!

tisdag 20 december 2011

Frisören

Hej, nu ska jag strax bege mig till frisören får att få mitt hår lite mindre slitet.

Jag och T skulle egentligen gå upp vi sju, men.... Såklart så stängde han av alarmet i sömnen och vaknade 07:46 av sig själv, då väckte han mig och sa att vi hade bråttom.

Kanske lägger upp några ledtrådar på projektet sen ;)
Och även hur håret ser ut, om det blev bra!

Ha en för övrigt bra dag!

söndag 18 december 2011

Ett sånt där inlägg.

Nu tänkte jag vara lite tråkig och skriva av mig. Behöver det någon gång ibland.
Nu i slutkanten av projektet så blir det en hel del väntan, och när man väntar så tänker man mycket, eller iallafall jag. Fast på grund av min ADHD så tänker jag jämt rätt så mycket.
Aja, let's get to the point.
Haters gonna hate...

Jag är besviken.
Jag är trött på falska människor, jag vet detta är något som skrivs ofta av tjejer, men tjejer är otroligt falska och ytliga. Men nu är det såhär att jag känner någon/några väldigt falska människor. Och jag har i flera år stått ut med skiten. Men nu får det vara nog. Linjen har krossats otroligt många gånger och jag vägrar bli överkörd igen.
Du/Ni får gärna ta och skärpa till er. Vill man ha vänner så får man visa det, inte gå bakom ryggen och frysa ute. Vill man ha vänner så måste man ha någon sorts kontakt med dem. Man kan inte bara strunta i dem för att man tror att man inte behöver dom längre.
En dag så kommer Du/Ni behöva vänner, Du/Ni kanske inte inser det nu, men vänta bara. På tal om att vänta så kommer jag inte längre göra det, jag drar redan mitt strå till stacken tänker inte längre dra Ditt/Erat.



Sen vill jag säga en sak som jag har tänkt på hela kvällen. Tankarna började när jag startade igång min gamla stationära dator som har fått stå och vila i några månader, jag kollade på lite gamla Marilyn Manson videor. Videor som jag har haft sedan dem kom ut. En tanke ledde till en annan tanke och jag slutade upp med några tankar när jag några timmar senare borstade tänderna.
Be obscene.
Varför ska vi människor sträva efter en sån likhet? Varför kan inte fler människor våga stå ut i mängden? Jag tycker att människor som vågar det är fantastiska. För hur kul är det egentligen när man vandrar runt på stockholms gator och ser 100-200 tjejer som har på sig exakt samma saker. Kommer ihåg i höstas när vi var där: skinnjacka, tubhalsduk, leggins, boots. Alla såg exakt likadana ut.
Jag har inget intresse av att se ut som alla andra, visserligen så handlar jag numer mina kläder i vad man skulle kunna kalla för "normala" affärer, men på något sätt så kommer jag alltid sticka ut från mängden. Jag har inget som helst intresse av vad som är "inne", jag har inget intresse av vad som är "ute" jag köper det jag själv vill ha och är det inte inne, then fine by me. Varför vill man se ut som en kopia? Jag läser ju ett normalt antal bloggar, 7-10 stycken kanske. Men jag kan inte påstå att någon av dom inriktar sig enbart på mode, skulle de  börja göra det så skulle jag sluta följa dom, jag föredrar livsstilsbloggar, bloggar där folk skriver om sin vardag och inte hur mycket pengar de har, hur bra de är på mode, hur mycket operationer de gör eller liknande. Jag tycker vardag och mat är mer intressant.


Jag förstår mycket väl med den här texten att någon skulle kunna ta illa upp eller liknande, men vet ni vad, gör inte det. :) 
Let's put a smile on that face!
Det är enbart tankar ifrån mitt egna lilla huvud. Så bry er inte.

torsdag 15 december 2011

Cha cha alla bloggläsare!

Tobias08 här och gästbloggar, ni kanske känner mig som T, Beas fästman, jag har kapat hennes blogg för att skriva ett litet inlägg.

Tänkte först och främst berätta att på nyår är det fest hos Manga, och kom ihåg att Manga bjuder!

Sedan så går det hemliga projektet framåt, inte så mycket min förtjänst, utan det är min älsklings förtjänst, själv tar man det ju lite lugnt och manglar på.

Bea hälsar att när projektet närmar sig fulländat stadie så kommer bloggen att blomma igen, men nu går all hennes energi åt till att bli klar med projektet.

Manga bjuder på:

Det var allt ifrån mig, Tobias08, vi hörs kanske någon mer gång! Manga bjuder.

måndag 12 december 2011

Hemligtprojekt = bloggtorka

Det har varit otroligt mycket arbete med det hemliga projektet så jag har inte haft varken tid eller ork att blogga. Sen vill ju jag visa resultatet av allt arbete, men det kommer nog inte vara klart än på en vecka eller två så ha tålamod med mig.

I helgen var T's familj här och hjälpte oss med projektet, det var jättesnällt. Även Erika var en trogen stammis på projektet i helgen.

Jag är så otroligt tacksam för att jag har familj och vänner.


På senaste tiden har massa tankar virvlat omkring och jag börjar längta efter framtiden. Men det är nog projektets förtjänst.

Det jag mest har tänkt på är dagen då jag blir Fru Hurtig... Vi är ju förlovade, så varför inte? Men bröllop får nog vänta tills vi är 20 iallafall. Vi båda stör oss på att ha olika efternamn ändå...

Så nu fick ni en tråkig text-uppdatering, har inga bilder att bidra med...

onsdag 7 december 2011

Dagens beroende-låt

Woodkid - Iron

Det här är en helt sjukt bra låt, tycker att alla borde ta tid till att lyssna på den! Har tyckt om den sedan jag såg trailerna till Assassins Creed: Revelations första gången, men har sen glömt bort att länka den, men nu gör jag det iallafall :)

Några ord

Jag ska yttra några ord.

När min systerdotter Sigrid fyllde ett halvt år så hade jag inte tillgång till att blogga, så jag gör det nu istället, Sigrid föddes den femte Juni, och nu den femte December så blev hon ett halvår. Så igår så tog jag och syrran lite gulliga bilder på henne och det visade sig att hon var född till fotomodell :)
Hon är bland det bästa som finns, hon och min brorsdotter Ebba kan alltid få mig på bra humör! Dom är helt underbara!

Idag hoppas jag blir en bra dag, har mycket planerat, just nu är också T påväg till arbetsförmedlingen så man får ju önska honom lycka till!

Senare ska vi arbeta på projektet! Så jag behöver verkligen samla energi nu :)

tisdag 6 december 2011

Money...

Varför måste våran värld cirkulera kring pengar? Nu för tiden är pengar bara en siffa, nästa ingen har pengar i plånboken, utan bara en digital siffra. Tänk va hemskt det är? Jag vet att våran värld inte skulle fungera annars men ändå, det är hemskt.

Just nu känner jag att mina digitala siffror börjar sina ur händerna på mig, vårat hemliga projekt är inte billigt, och just nu sliter jag nästan av mig håret för att jag är så frustrerad. Det är inte lätt....

Det är så mycket jag vill ha och måste ha, men allt bara slits bort från mig... Om han kunde få ett jobb, men det är ju inte lätt när man knappt försöker! Och jag har inte tid att jobba med studierna, det är för mycket, verkligen!

Jag är så stressad att jag inte vet var jag ska börja... :/
Allt är bara förjävligt.

Men jag ska försöka att se allt positivt, när projektet är klart så kommer livet bli enklare, och jag hoppas verkligen att allt blir bättre då, för det måste jag tro. Något hopp kanske finns i den här världen.

lördag 3 december 2011

Hemligt...?


Idag påbörjade jag, T, Erika och Emil ett projekt. Men det kommer vara hemligt ett tag till, sen får ni veta :)

Mihihihi :)

torsdag 1 december 2011

Mat är gott :)

Våran mat idag :)

Fläskfilé
Hemmagjorda potatisklyftor
Ugnsrostade morötter
Hemmagjord champinjon-kantarell sås

Det var faktiskt riktigt gott...

What will become of us?

Idag är en extremt dålig dag. Det hände en sak i skolan och jag är helt galet arg.

Ibland önskar jag att jag bara fortsatt sova.

Strax ska jag och T laga fläskfilé med hemmagjorda potatisklyftor, ugnsrostade morötter och hemmagjord sås.

Får se om det blir gott..

Här är mitt nya favorithalsband, från guldfynd. Jag är helt såld på ugglor och har tappat bort mitt andra uggle-halsband.

If all my wishes came true?

Idag fick jag reda på en nyhet. Den kanske inte var allt för bra, men jag är ändå glad. Alternativet var ändå så pass mycket bättre än vad det andra var. Så jag ska egentligen vara tacksam eller något liknande iallafall. Nu är det planering som gäller och senare så kommer jag självklart tillkännage vad det är det här handlar om, men först måste allt bli klart och bestämt.


Nu ska jag sova, har ett möte klockan 10.25 imorgon, så blir en till sån här "tidig" morgon.