onsdag 29 februari 2012

God morgon

Nu sitter jag i min systers bil, tillsammans med henne och hennes underbara dotter Sigrid. Vi ska till marieberg, hon ska på synundersökning och jag ska vara barnvakt. Skulle egentligen jobbat idag, men det blev inget.

Älskar att ha smoothie till frukost, nyttigt och gott. :)

tisdag 28 februari 2012

Favorit smoothie


Har en ny favoritsmak på smoothies. Blev en ananas och jordgubbs blandning, med vanilj yoghurt. Supergott!

nu blir det några Grey's Anatomy avsnitt!

Hungrig?

Just det, ni läste rätt.

Tjejen som brukar älska mat har inte haft någon matlust på hela dagen.
Till frukost drack jag ett glas apelsinjuice. Ett enda glas, och jag blev inte hungrig. Inte ens när det var dags för lunch?! 
När Tobias kom hem och åt lunch så var jag inte hungrig, så jag väntade, men sen efter jag duschat så tänkte jag att jag skulle laga mat ändå. 

Så jag sätter på stekpannan på spisplattan och har i en klick matlagnings fett. Sen går jag och sätter mig med datorn i vardagsrummet, det skulle ju ändå ta någon minut innan det var dags att lägga i korvarna jag skulle steka. Så jag sätter mig och börjar leka med Photoshop. Ni ser ju redan här att det kommer gå illa. Jag hann göra min nya header innan jag upptäckte att det stank rök! 

Fattar ni hur rökigt det var i lägenheten? Jag är verkligen tankspridd och lättdistraherad.
Och stekpannan. Ja den är ju körd.

Efter mycket om och men, så fick jag ändå ihop lunchen. 

månens obefintlighet


Kvällspromenad, innan det är mörkt, men efter solen gått ner. Troja tyckte det var riktigt härligt att komma ut, hon ligger här brevid mig i soffan nu och snarkar :) Lilla bebisen. 

Ikväll ska läxor göras. 
No rest for the wicked.

hemklickad

Snart dags för vår, även om vädret talar om annat. Men jag tyckte det var dags för att skaffa en vårjacka, så fick bli denna skönhet ifrån Gina Tricot :)

måndag 27 februari 2012

Jag föll

Jag föll rakt ner. Nu är jag fast. Greys Anatomy i mitt hjärta. Jag har alltid lovat mig själv att aldrig börja titta igen. Men nu när jag varit hemma själv på lovet och det visats på mornarna, ja, vad mer kan jag säga? Det är fan en sjukt bra serie!

Smoothie frukost

Nu är det vardag igen och jag är ensam med hunden :) men jag klagar inte riktigt. Har greys anatomy framför mig :)

fredag 17 februari 2012

bloggpaus

Jag tar nu en bloggpaus på obestämd tid. På sista tiden har jag verkligen inte haft tid för att blogga. Jag har jättemycket att göra, speciellt komvux relaterat. Sen så ska jag jobba en  hel del nu.

Har haft migrän i några dagar och av den anledningen har min bloggning blivit lidande.

Jag vill inte att bloggen ska bli något tråkigt. Bloggen brukade vara ett nöje, som jag gillade att sitta och pyssla med den. Men på sista tiden har den blivit en plikt och jag har ingen inspiration.

Sen när grafikkortet på min stationära dator rök igår så tappade jag lusten helt. Känner inte för att använda laptopen till mycket annat än läxor.

Så, vi ses väl om ett tag.

onsdag 15 februari 2012

tisdag 14 februari 2012

måndag 13 februari 2012

stfu

Det blev en sen kväll igår också. Raidade Ulduar med guliden. Fick några fina achieves och en fin proto-drake.

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt. Alla skriver på sina projektarbeten, så jag ska väl också göra det.

Senare idag så ska T ut och övningsköra med min syster. Då ska jag ta hand om Sigrid., mysigt!

Bjuder på en mysig låt också, helt ologisk, men hur gullig och positiv som helst.



söndag 12 februari 2012

Hos mor och far

Sitter hemma hos mina föräldrar med matteboken framför mig. Vi har ätit lunch här. Vi tog med oss Troja hit så hon skulle få leka lite med de andra hundarna. Hon har jättekul, speciellt när hon fick springa lite i skogen. Men hon vaktar mig och T, hela tiden. Hon följer självklart med oss hem igen.

T lyckades med att knäppa en fin bild på mig och Hjördis också :)

lördag 11 februari 2012

Lördagsord.

Igår bloggade jag inget. Hade för mycket att göra. På dagen var det poetryslam, hälsa på bror en snabbis, och lite läxor, klämde även in lite wow-spelande. Igår blev jag "elder" på Curona. Har aldrig haft tålamod till att få what a long strange trip it's been, men nu försöker jag igen.

Sen på kvällen så kom våra kära vänner förbi, det blev våffelkväll med mycket skratt. Sen så ringde mor och ville att vi skulle komma och kolla, de hade öppen scen på hennes och mitt jobb. Så massa barn/ungdomar var uppe och sjöng och dansade. Många hade ganska mycket talang. Kul att kolla på.
Sen blev det en biltur innan vi for hem till oss igen där jag, T och Erika somnade framför ett Buffy-avsnitt. Tror dock att Sebastian var vaken under hela avsnittet.

Idag så har jag mestadels jobbat med matte. Usch, när jag öppnade boken så kändes det som att jag inte läst matte på 20 år eller något, fastän det bara var ett år sedan. Jaja, man blir lätt ringrostig.


Nu sitter jag med hårfärg i, visar sen hur det blev :)

torsdag 9 februari 2012

Film, huvudvärk

Har haft hemsk huvudvärk i eftermiddag. Så älsklingen tröstade mig med lite ben&jerrys. Till det kollade vi på st trinians, en av mina favorit filmer.

Nu ska vi gå och sova. Ciao!

Mystofflorna

Ganska säker på att jag bloggat om dessa godingar förr, men jag älskar dom verkligen. Hoppas jag kan hitta likadana eller liknande när det är dags att byta.

Använder dom mest bara när jag städar eller liknande. Och idag var det dags att diska. Så då kom dom till användning :)

Busy

Idag har varit händelserik. Sov väldigt dåligt inatt, drömde två drömmar och vaknade kanske tre- fyra gånger, en av gångerna mådde jag väldigt illa och trodde att jag skulle behöva gå och spy, men somnade om sen. Sen så duschade jag, var ute med hunden, åt mat och var på möte. Sen träffade vi mamma, handlade. Gick hem och ringde min syster. Sen tog vi level 85 på våra nya chars, shaman och mage.

Får se vad kvällen har att erbjuda.

onsdag 8 februari 2012

Kaos blöder

Har suttit hela eftermiddagen i ett desperat försök att bli klar med en uppgift jag har om antikens litteratur, men frågorna är konstigt formulerade och jag förstår inte riktigt. Jag hör verkligen inte hemma i skolbänken. Det skulle jag tänkt på innan jag hoppade av gymnasiet. Men men...

Tobias har suttit bredvid mig som moraliskt stöd och har spelat Buffy the vampire slayer: Chaos Bleeds ett ganska dåligt gjort spel, men storyn är lite intressant så man pressar igenom det :)

Jag börjar känna mig mer motiverad att fortsätta min vegetarian kost. Men jag funderar på om jag kommer klara en vecka utan pasta. Jag vet att man kan äta pasta, men jag hade bestämt mig för att varken äta ris eller pasta, helst inte bröd heller.

Jag äääälskar ju pasta. Men det här är en del av mitt projektarbete så jag får kämpa med det, bara fem dagar kvar.

Funderar på kvällsmat om jag ska äta någon eller inte. Åt ju min hemlagade potatis och purjolökssoppa till lunch, med ett tortilla bröd på sidan, visste att jag skulle stå mig bättre med ett tortilla bröd. Även om jag helst inte ska äta bröd.

Fin dröm

Inatt hade jag en ganska bra dröm. Tankarna om att åka utomlands virvlar i mitt huvud och enda anledningen till att vi inte åker är brist på pengar i den mängden som behövs för en sån resa.

Iallafall jag drömde att jag vann en resa till Florida för fyra personer. Jag tog självklart med mig Tobias, men de andra två var jag lite osäker på, men tillslut så beslutade jag mig för att ta med mami och papi, för att de alltid ställt upp för mig och för att de skulle kunna behöva en resa.

Sorgligt nog så slutade jag drömma när vi satt oss på planet. Men men, jag vaknade upp till ett underbart leende och ett "godmorgon". Min kille är underbar <3

tisdag 7 februari 2012

Trött kille

Nyss låg Tobias bakom mig i soffan och sov, så det börjar bli dags att gå och lägga sig. Tihi han är så söt när han sover

Bilder från idag

Glömde säga att vi var barnvakt idag. Tänkte visa lite bilder. Underbara unge :)

Quit looking at..

My boos. Boos ifrån Mario that is.

Har haft skola idag, engelska c, hade ganska kul med mariell och bea. Sen gick jag och T och handlade. Ska köra en "de-tox vecka", med bara grönsaker, svamp, frukt, bönor och liknande. Inge kött, pasta, ja ni fattar grejen. Tänker dock köra med mejeri produkter. Idag har jag på mig en gammal gamer tröja dessutom.

Visar också vad jag åt till lunch, påhittad soppa och sallad.

måndag 6 februari 2012

Eftermiddag...

Nu sitter jag här i soffan med Erika. Skolan gick sådär. Är ganska trött nu. Och jag märker att grammatiken i detta inlägg suger. Får nog sova tidigt ikväll.

skol-chey

Sen så satt jag imorse och stressade en massa med dagens uppgift. Jag blev nästan klar, men sen var jag tvungen att göra mig iordning. Duschade, lockade håret lite, sminkade mig och klädde på mig.

Sen skyndar jag till skolan, när läraren börjar prata så frågar hon om någon har gjort uppgiften. Ingen. INGEN HAR GJORT UPPGIFTEN. Så jag har stressat i onödan... Aja, nu är den nästan klar iallafall.

Myshunden

Vi säger godmorgon! Kanske inte Troja, hon ser ut att mysa så. Hon får inte sova hos oss på natten men på morgonen gillar hon att komma in och mysa :)

söndag 5 februari 2012

Ger er..

Något att läsa. Om ni har tråkigt.


01. Fullständigt namn? - Beatrice
02. Exakt ålder? 19 år och snart 8 månader.
03. Vart bor du? I en tvåa.
04. Bor tillsammans med? Min älskade sambo och fästman Tobias.
05. Husdjur? Hunden Troja
06. Färg på ditt hus? Gult
07. När är du född? 19 Juni 1992
08. Klass? Komvux..
09. Vilket år tog du studenten? - Skulle tagit studenten 2011, men jag hoppade av.
10. Något jobb? Vikarierar ibland på ett fritids.
11. När gick du upp i morse? Runt 8-tiden
12. När ska du sova? Har inte planerat detta..
13. Duschat idag? Nej men ska göra det.
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Ja
16. Vad har du ätit idag? yoghurt och flingor.
17. Dagens klädsel? pjamas :3
18. Dagens smink? Har en helg utan smink
19. Dagens sötnos? Troja
20. Dagens roligaste? Tobias

SOCIALT:

21. Har du många vänner? Nej, men några få underbara
22. Hur många har du kysst? ett antal.
23. Vem kramade du senast? Tobias
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? Tobias är min vän? xD
25. Hur gammal är din pojkvän/flickvän? han är 19 år
26. Har du någon bästa vän? Nej, skulle inte vilja säga någon "bästa", för det låter så barnsligt.
27. Har du pojk-/flickvän? Ja, sen 3,5 år tillbaka.
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma kanske?
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod de? Orkar inte kolla...

FAVORIT:

31. Film? Tron Evolution, Sagan om ringen trilogin och Juno
32. Låt? Never too late - Three Days Grace och Lord of the rings medley av Lindsey Stirling. Just nu, detta varierar dock.
33. Mat? Baconrullader!!
34. Dryck? 7up och apelsinjuice
36. Bok? "Arthas - Rise of the Lich King" av Christie Golden. H.E.L.T U.N.D.E.R.B.A.R
37. Stad? Stockholm
38. Land? Aldrig varit utomlands, men jag gillar Italien.
39. Ämne i skolan? Åh gud. Inget?


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Tobias, oväntat, va? ;)
42. Personen du kysste? Tobias
43. Gången du spydde? Länge sen.
44. Gången du grät? Nån dag sen
45. Pizzan du åt? Bolognese med kebabsås, mmmmh <3
46. Gången du var i Göteborg? 2010. Metaltown
47. Gången du var i Stockholm? I början av november.
48. Gången du var full? Jag dricker aldrig så jag blir "full", men enligt Tobias så har jag varit full. Kommer dock inte ihåg när.
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? Tobias

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Alltid älskat svart, men nu börjar kärleken växa mot vitt.
52. Hund eller katt? Hund, Troja <3
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa alla gånger, "är för gammal för att festa", nej men jag föredrar myskvällar.
54. Tvspel eller datorspel? Både och. Spelar ju wow mer än tv-spel, men tv-spel är också sjukt awesome. blir nog en tie mellan dom.
55. Singel eller upptagen? Upptagen. Med Tobias. Perfekta förhållandet.
56. Film eller bio? Film. Jag är ingen people-person. Föredrar att sitta hemma. Sen så älskar jag och Tobias att prata under filmen, och det kan man inte göra på bio.
57. Lunarstorm eller facebook eller Playahead? HAHA. FB.
58. Sommarlov eller vinterlov? Sommar.... Mmmmh
59. Big Brother eller Paradise Hotel? INGET.
60. Har du svart hår eller blondt? Rött?? Sjuk fråga.
61. Har du blåa ögon eller bruna? Bruna, med gröna inslag.
62. Choklad eller lakrits? Hatar lakrits och avgudar choklad, vissa dagar iallafall.
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm, alla gånger.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger, men var vänster som liten.
65. Coca cola eller fanta? Fanta, för mycket kolsyra i cola.
66. Pizza eller kebab? Kebabtallrik <3
67. Randigt eller prickigt? Randigt tror jag
68. Älska eller älskas? Jobbigt att vara olyckligt kär. Men att vara kär är också underbart, vilken svår fråga... Älskas kanske, skulle inte orka att vara olyckligt kär hela mitt liv.
69. Leva eller dö? Leva?

ANTAL:

70. Personer du älskar? Tobias, big time. Sen min familj, mina djur, och mina vänner.
71. Personer du hatar? För många.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Haha, privat fråga.
74. Glassar du ätit på en dag? För många.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Metaltown 2010. annars ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? 1 kanske 2.
77. Gånger du varit hög? Ingen
78. Personer du saknar just nu? Några stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit? Ingen gång. Har aldrig varit kär innan Tobias, och han gör mig extremt lycklig. Skulle han lämna mig så skulle det brista.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? Tobias
81. Ska du träffa imorgon? sp3.
82. Sjöng du senast för? Tobias antagligen.
83. Hade du senast en msn-konversation med? Tobias.... xD
84. Spelade du tvspel med senast? Tobias.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Tobias.. xD
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, några idioter :)
87. Förtjänar att dö? Kanske någon. men jag vet inte.
88. Är söt? Tobias helt klart!. och älskade Troja!
89. Vill du sova bredvid inatt? Tobias <3

VAD:

90. Gör dig glad? Presenter. Jag är seriös, bara det är någon sak jag får i överraskning så lyser jag verkligen upp! haha
91. Gör dig ledsen? Sorgliga och lyckliga filmer,
92. Vill du helst göra nu? Spela wow, måla, läsa, städa. Allt på samma gång!
93. Önskar du att du slapp göra? Lääääxor...
94. Vill du ha nu? Pengar.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? För mycket.
96. Längtar du till?
97. Tycker du om dina betyg? Nej, inte alls.
98. Ångrar du i ditt liv? Mycket, men samtidigt inget.
99. Är det bästa som hänt dig? Tobias.
100. Hur mycket är klockan? 20,34.

Dålig uppdatering!

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, har haft fullt upp. Läxor, tvättid, handlat mat, och så.

Sen så har jag lekt i photoshop hela eftermiddagen. Meningen med detta är att jag ska lära mig programmet lite bättre, så att jag snart ska kunna fixa fram en fin header. Min är lite trist. Men jag har gjort några framsteg. Tänker inte dela med mig av detta nu, men om allt går enligt planerna, så kommer jag också snart ha en ny blogdesign. Jag kämpar för fullt, så håll tummarna.

Tvättar

Idag har vi tvättid, så fick bli att göra sig iordning lite hastigt för att sen gå till tvättstugan.
Medan vi väntar så pluggar jag lite. Har ganska mycket läxor och vill inte hamna efter,igen.

Lyckligt lottad

Nu ska jag göra ett sånt där jobbigt inlägg med en massa känslor.

För varje dag som går så märker jag mer och mer vilken tur jag haft. I snart 3,5 år har vi varit lyckliga tillsammans. Vi verkar höra ihop, du och jag.

En helt fantastisk kille som alltid ställer upp. En kille som skulle fånga mig oavsett vart jag föll ifrån. Jag blir bara så glad när jag ser min älskade Tobias. Jag är fortfarande lika kär som jag var i början om inte mer.

Hund med sjal

När vi skulle ta kvällspromenaden så försökte jag hjälpa Troja mot kylan, letade fram en gammal sjal och virade runt. Men efter fem minuter så trillade den av.
Skam den som inte försöker!

lördag 4 februari 2012

städaaaaa


Ny dag och nya tankar. Igår var en ganska bra dag faktiskt, nog den bästa på länge, och ändå så kan jag inte påstå att vi gjorde något speciellt, utan det var bara mitt psyke som mådde bra. Kände mig lugn och ganska glad.

Den här veckan har varit ganska stressig och är fotfarande det. Massor av läxor och städning, men det löser sig nog tillslut.

Idag ska vi städa och ta hand om hemmet, sen ikväll kommer min mor hit och klipper Trojas klor. Dom börjar bli långa.

Musiken som förgyller mina högtalare idag är mestadels Three Days Grace. Vilket är underbart.

På tal om att städa, jag städade igenom min väska häromdagen.
Det var massa saker i den, mestadels skräp, men också annat som inte skulle vara i den.

Nu har jag bara plånbok, tuggumin, minispegel, handlotion, en miniväska med nycklar och hörlurar i, och min kalender.

fredag 3 februari 2012

Paket

Fick ett paket idag också, några saker som jag klickade hem i helgen. En oversize t-shirt puderfärg, en löpare i leopard, ett lipgloss och ett par strumpbyxor. Lite rea saker bara ifrån H&M

Lite nytt

Efter jag slutat så gick jag och T till en affär och köpte lite saker hem.

Kökshanddukar
Gardiner
Tvålpump till köket
Väggord och bokstäver. HOME, LOVE och Välkommen
Fotoalbum
Hundleksak
Body butter, jordgubb
Facial scrub, mango & papaya
Och världens sötaste ljus

Strax påväg

Snart ska vi rasta hunden, efter det så ska jag till komvux och lära mig lite. Lite senare idag kanske jag har något roligt att visa för er. Hoppas, hoppas, hoppas.

Jag och T håller på att levla lite, den här gången kör jag en goblin female shaman, och han en orc female mage. Vi är 82 just nu, så snart klara.

Börjar med läxor

Skulle ha läst lite i min bok igår kväll, men jag somnade efter sju sidor. Så jag försöker nu igen. Och äter lite flingor till också. Hoppas ni får en bra dag. :D jag ser jättetrött ut på bilden :)

torsdag 2 februari 2012

Awesome.

Jag är kär... Helt underbart!

Promenaden

Nu har vi precis kommit hem ifrån en lång skogspromenad. Vi hoppades på solsken men fick snö, kyla och vind. Inte världens bästa väder kanske.